OOU - Kamenické výrobky z konglomerovaného kamene

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

OOU

 
Ochrana osobních údajů - informace a podmínky
 
Shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje výhradně v souladu s ustanoveními na ochranu osobních údajů České republiky . Jedná se zejména o ustanovení zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění, zákona č.480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti a Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR).
Naši zaměstnanci a jiné osoby, které s námi spolupracují, jsou povinni provádět ochranu osobních údajů podle zákonných předpisů.
Správcem osobních údajů je společnost Mosaictech s.r.o. se sídlem 569 73 Svojanov 18, IČ: 274 639 23.
 
Jaké údaje o vás shromažďujeme
 
Váš internetový prohlížeč odesílá při přístupu na naši webovou stránku automaticky údaje na náš server (např. datum a čas přístupu, URL (adresu) odkazující webové stránky, zobrazený soubor, množství odeslaných dat, typ prohlížeče a jeho verzi, operační systém, IP adresu).
 
Pokud při užívání naší webové stránky nezadáte žádné údaje, získá naše webová stránka údaje v anonymní podobě.

Shromažďování a užívání osobních údajů
 
Údaje pro plnění smlouvy
Osobní údaje (tj. jméno, adresa, e-mailová adresa) budeme shromažďovat a používat jen pokud tyto údaje zadáte na naší webové stránce do vstupního pole nebo nám je zašlete e-mailem.
 
Uložené osobní údaje budou použity k plnění smlouvy a zpracování Vašeho dotazu. Po úplném splnění smlouvy a úplném uhrazení kupní ceny budou Vaše údaje ukládány s ohledem na daňové a obchodněprávní archivační lhůty, po uplynutí těchto lhůt budou vymazány. To neplatí, pokud jste výslovně souhlasili s dalším použitím svých údajů.
 
Údaje pro obchodní sdělení
Při objednávce budou Vaše údaje (tj. emailová adresa) z titulu oprávněného zájmu Správce použity pro marketingové účely. Použití údajů končí Vaším odhlášením ze zasílání obchodního sdělení. Odhlášení můžete provést kdykoliv, a to buď prostřednictvím zprávy zaslané na adresu info@mosaictech.cz nebo prostřednictvím internetového odkazu, který je obsažen v každém obchodním sdělení a slouží k tomuto účelu. Využití osobních údajů pro zasílání obchodního sdělení máte možnost předem odmítnout během objednávky.
Pro účel obchodního sdělení jsou vaše osobní údaje (emailová adresa) používány po dobu 3 let od poslední objednávky, pokud se během této doby neodhlásíte.
 
Údaje pro zákaznický účet
Při zřízení zákaznického účtu budou Vaše údaje (tj. jméno, příjmení, fakturační adresa, dodací adresa, emailová adresa.) trvale uloženy v zákaznické databázi společnosti Mosaictech s.r.o.. Můžete kdykoliv požadovat vymazání zákaznických údajů a svého zákaznického účtu.
 
Přístup třetích stran k osobním údajům
 
Zpracování za účelem plnění smlouvy
Pokud to bude k provádění smlouvy s Vámi nutné, pověříme i jiné společnosti a jednotlivce plněním úkolů pro společnost Mosaictech s.r.o.. Může se jednat například o přepravní společnosti, se kterým spolupracujeme.
Tito poskytovatelé služeb obdrží pouze přístup k takovým osobním informacím, které jsou nutné ke splnění příslušné činnosti. Těmto poskytovatelům služeb je zakázáno používat Vaše osobní informace k jiným účelům. Je-li to ze zákona nutné, jsou s těmito poskytovateli služeb uzavřeny dohody na ochranu Vašich osobních údajů.
 
Zpracování za účelem realizace platby
Předáváme Vaše platební údaje v rámci realizace plateb příslušné finanční instituci nebo příslušnému poskytovateli platebních služeb.
 
Zpracování pro účely marketingu
Pro zpracování osobních údajů může Správce využívat i služby a nástroje třetích stran, jejichž aktuální seznam vám poskytneme zdarma na vyžádání po zaslání dotazu na adresu info@mosaictech.cz. S těmito zpracovateli má Správce uzavřeny zpracovatelské smlouvy na ochranu Vašich osobních údajů a osobní údaje jsou předávány pouze v nezbytném rozsahu, zpravidla pouze emailová adresa.
 
Předání veřejným orgánům, popř. na základě soudního příkazu
Na základě nařízení příslušných orgánů jsme povinni v jednotlivých případech poskytnout informace o zpracovávaných osobních údajích, např. pokud je to nutné z důvodu trestního stíhání.
 
Webová analýza
Abychom stále zlepšovali a optimalizovali obsah naší webové stránky a uživatelský komfort, používáme analytické technologie společnosti Google Inc. s produktem Google Analytics. Za tímto účelem se používají cookies. Session data (údaje o relaci) a údaje o interakcích se nikdy nezpracovávají v personalizované podobě, ale výhradně anonymně.
Částečně se analytické údaje přenášejí na server příslušné analytické služby v členském státě EU nebo mimo EU (např. do USA) a tam jsou ukládány. Informace jsou případně přenášeny k třetím osobám, pokud je to ze zákona přípustné, nebo pokud takové třetí osoby zpracovávají údaje z pověření našeho poskytovatele služeb. Ani my ani služby analýzy webu nebudou propojovat údaje o Vaší IP adrese s jinými údaji, které jsme my nebo náš poskytovatel služeb uložili. Naše webová stránka používá následující analytické služby: Google Analytics
 
Co děláme pro zabezpečení osobních údajů
 
Naše webová stránka a ostatní počítačové systémy jsou zabezpečeny technickými a organizačními opatřeními proti přístupu, změnám a zpracování Vašich údajů nepovolanými osobami, jakož i proti ztrátě a zničení.
Se svými přístupovými údaji byste měli vždy nakládat jako s důvěrnými a zavřít okno prohlížeče poté, co ukončíte prohlížení naší webové stránky.
Klademe maximální důraz na bezpečnost naší platformy a intenzivně řešíme otázky datové bezpečnosti.
Pokud byste nicméně narazili na možné bezpečnostní mezery, co nejrychleji nám je oznamte! Pošlete nám co nejpodrobnější specifikaci bezpečnostního problému na info@mosaictech.cz.
 
Vaše práva při zpracování osobních údajů

Právo odvolat souhlas
Máte právo s účinky do budoucna kdykoliv odvolat svůj již udělený souhlas se shromažďováním a zpracováním osobních údajů.
 
Právo na informace
Máte právo požadovat informace o údajích uložených k Vaší osobě nebo k Vašemu pseudonymu. Na základě Vašeho požadavku Vám může být informace sdělena i elektronicky.
 
Právo na vymazání, zablokování nebo opravu, právo kontaktovat
 
Máte právo na vysvětlení, pokud se domníváte, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování Vašich osobních údajů v rozporu se zákonem nebo v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování. Máte právo požadovat, aby byly Vaše uložené osobní údaje vymazány, zablokovány nebo opraveny, pokud jsou zpracovávány v rozporu se zákonem nebo v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života. Pokud by podle zákonných předpisů nebylo vymazání přípustné, budou Vaše údaje zablokovány tak, aby byly přístupné jen z důvodů stanovených kogentními zákonnými předpisy. V případě, že se domníváte, že jsou Vaše práva, porušována, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů www.uoou.cz.
 
Kontaktní místa
 
K uplatňování svých výše uvedených práv na odvolání souhlasu, na informace, na vymazání, zablokování a opravu Vašich údajů se, prosím, obraťte poštou na adresu Mosaictech s.r.o., 569 73 Svojanov 18, nebo e-mailem na adresu info@mosaictech.cz. Uplatnění Vašich výše uvedených práv je pro Vás zdarma, pokud zákon pro ochranu osobních údajů nestanoví něco jiného.
 
Tyto podmínky jsou platné od 1.5.2018
 
© 2015 | MosaicTech 2015
© 2015 | MosaicTech 2015
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky